top of page

My Story

Jag heter Ulrika Geidne och är frilansande designer/formgivare med gedigen erfarenhet inom koncepttänk, modedesign och grafisk formgivning. 

 

Mitt företag, mpire design AB, är en designstudio baserad i Göteborg som erbjuder professionell hjälp med produktutformning, grafiska tryck samt hela koncepttänk för mode-, profil, sport-, sko-, textil- samt pappersindustrin både inom och utanför Sverige.

 

mpires arbetssätt kännetecknas av ett personligt bemötande, kreativitet, lyhördhet, hög tillgänglighet och ett stort engagemang i samarbetet där mpire strävar efter att växa tillsammans och vara en långsiktig samarbetspartner.

 

Jag är utbildad designer från modedesignlinjen på Textilhögskolan i Borås och har sedan 17 år framgångsrikt designat kommersiella produkter för några av Skandinaviens ledande modekedjor samt internationella kunder, både som anställd och som frilansande designer. Förutom erfarenhet som designer inom modeindustrin har jag även flerårig erfarenhet av produktion och inköp vilket har inkluderat många produktionsresor runt om i världen, både i Asien och Europa.

 

Jag har jobbat som frilansande designer/formgivare sedan 2007 med bland annat:

Veidekke Enteprenad AB, Brandon AB a PUMA Company, Intersport AB,

ICA Sverige AB, The DC-Company S.p.A, Italien, Hedlunds Pappersindustri AB,

Östergötlands musikdagar, Atlas Design AB m.fl.

 

 

bottom of page